Updates
Raster
Een deel van de percelen van de molenheide is reeds afgerasterd voor de schapen. In de toekomst zullen er nog enkele stukken volgen. Het is de bedoeling dat de begraasde stukken nog steeds toegankelijk blijven voor het publiek d.m.v. poortjes.

Schilderwerken op 16 en 17 juli
Een van de gootste werken die we tot hier toe aan de molen hebben uitgevoerd .. Het volledig opnieuw schilderen van de buitenkant van de molen. Op twee dagen was de klus volledig geklaard dankzij de goede inzet van 7 vrijwilligers en 1 hoogtewerker. Vanuit een klein, wiebelend bakje is zo'n molen echt wel iets verschikkelijk hoog. Foto's staan in de rubriek 'Molen'.

Bezoek Jef, Hannah, Victor en Mara 4 tot 8 augustus
Naar jaarlijkse gewoonte zijn we met een aantal vrijwilligers naar Ierland geweest om daar een van de grootste bezielers van het heimolenproject te gaan bezoeken.

Fietseling op 14 augustus
Ik was er zelf niet bij die dag, maar de foto's van Staf geven een goede impressie (zie rubriek Evenementen/mensen).

Vleermuizendag 26 augustus
In het kader van de Europese nacht van de vleermuis is er een kinder- en avondwandeling georganiseerd. De hongerigen konden ook pannenkoeken eten en de dorstigen konden allerlei drank bekomen. In totaal waren er zeven kinderen voor de namiddagwandeling en een veertigtal mensen voor de avondwandeling. Er was ook een mooie voorstelling voorzien, waar meer achtergrond over de vleermuizen werd gegeven.

Toekomst
Iedereen is op 24 september uitgenodigd om te komen helpen op de molenheide. Op de planning staan:
- Het maaien van de struikopslag op het afgerasterde perceel aan de Molenheidestraat.
- Open maaien van het wandelpad.
- Paaltjes op het wandelpad bijplaatsen.
Er is voorzien dat we een hele dag werken, dus het is aangewezen om eten mee te bregen voor 's middags. Drank is voorzien!
16 Sep 2005 by Bart
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews